Hodiny s motýly - 7 zlatých motýlů

552 Kč bez DPH
668 Kč
S DPH
ButterflyGold

Velké nástěnné hodiny se vyplatí použít zejména v místnostech s holými, prostornými stěnami. Takový doplněk tam bude vypadat skvěle a dopomůže k celkovému designu interiéru. Naše nabídka zahrnuje jak moderní hodiny, tak i ty, které svým designem odkazují na klasické interiérové ​​nástěnné hodiny. Jsme přesvědčeni, že se Vám podaří najít ty správně velké nástěnné hodiny, které budou nejen funkčním zařízením domácnosti, ale také estetickým doplňkem.

Jedinečné a moderní nástěnné hodiny. Jeho jednoduchost a krása uchvátí každého, kdo se na něj podívá. Vyrobeno z lesklého akrylového skla. Skvěle se hodí do každého interiéru, nejsou to jen hodiny, ale i krásná dekorace vašeho obývacího pokoje či kanceláře. Ideální jako dárek.

SPECIFIKACE:

Hodiny jsou vyrobeny z akrylového skla PMMA GLOSS. Akrylátové sklo má moderní estetický vzhled, je lehčí a mnohonásobně pevnější než přírodní sklo. Je velmi dekorativní a dokonale odráží sluneční světlo. Díky odolnosti vůči UV záření a vnějším podmínkám nevyžaduje speciální údržbu a své vlastnosti si zachovává velmi dlouho.

  • Ciferník - akrylové sklo PMMA - barva: METALLIC GOLD
  • Barva ruce: ČERNÁ
  • TICHÝ PLOVOUCÍ KREMENNÝ MECHANISMUS
  • Celková velikost expozice: 33 cm x 60 cm [největší motýl má 16 cm]
  • Rozměry: průměr samotného kotouče 28cm x 28cm

Sammer
ButterflyGold

Specifické reference

Hodiny s motýly - 7 zlatých...

668 Kč