Nalepovací nástěnné hodiny v černé barvě 75 cm

531 Kč bez DPH
643 Kč
S DPH
VitoBlack

Velké nástěnné hodiny se vyplatí použít zejména v místnostech s holými, prostornými stěnami. Takový doplněk tam bude vypadat skvěle a dopomůže k celkovému designu interiéru. Naše nabídka zahrnuje jak moderní hodiny, tak i ty, které svým designem odkazují na klasické interiérové ​​nástěnné hodiny. Jsme přesvědčeni, že se Vám podaří najít ty správně velké nástěnné hodiny, které budou nejen funkčním zařízením domácnosti, ale také estetickým doplňkem.

Velké a moderní nástěnné hodiny. Jeho jednoduchost a design uchvátí každého, kdo se na něj podívá. Vyrobeno z lesklého černého akrylového skla. Skvěle se hodí do každého interiéru, nejsou to jen hodiny, ale i krásná dekorace vašeho obývacího pokoje či kanceláře. Ideální jako dárek.

Hodiny jsou vyrobeny z akrylového skla PMMA GLOSS. Akrylátové sklo má moderní estetický vzhled, je lehčí a mnohonásobně pevnější než přírodní sklo. Je velmi dekorativní a dokonale odráží sluneční světlo. Díky odolnosti vůči UV záření a vnějším podmínkám nevyžaduje speciální údržbu a své vlastnosti si zachovává velmi dlouho.

Informace o produktu:

  • Ciferník - PMMA akrylové sklo - barva: Černý lesk
  • Značkový QUARTZ MECHANISMUS - neslyšitelný
  • Celková velikost expozice: 75cm x 75cm
  • Montáž hodin je rychlá a pohodlná. Ciferník s ukazateli lze připevnit na háček. Dekorační prvky se montují na zeď pomocí montážní pásky. Každý prvek je podlepen. Hodiny mají šablonu – díky ní přesně umístíte prvky na zeď. Hodiny jsou připraveny k montáži bez nutnosti dokupování komponent.

Sammer
VitoBlack

Specifické reference

Nalepovací nástěnné hodiny...

643 Kč