Krásné hodiny na zeď 55CM PREMIUM černá barva

519 Kč bez DPH
628 Kč
S DPH
RingBlack

Velké nástěnné hodiny se vyplatí použít zejména v místnostech s holými, prostornými stěnami. Takový doplněk tam bude vypadat skvěle a dopomůže k celkovému designu interiéru. Naše nabídka zahrnuje jak moderní hodiny, tak i ty, které svým designem odkazují na klasické interiérové ​​nástěnné hodiny. Jsme přesvědčeni, že se Vám podaří najít ty správně velké nástěnné hodiny, které budou nejen funkčním zařízením domácnosti, ale také estetickým doplňkem.

Jedinečné a moderní nástěnné hodiny. Jeho jednoduchost a krása uchvátí každého, kdo se na něj podívá. Vyrobeno z lesklého akrylového skla. Skvěle se hodí do každého interiéru, nejsou to jen hodiny, ale i krásná dekorace vašeho obývacího pokoje či kanceláře. Ideální jako dárek.

Hodiny jsou vyrobeny z akrylového skla PMMA GLOSS. Akrylátové sklo má moderní estetický vzhled, je lehčí a mnohonásobně pevnější než přírodní sklo. Je velmi dekorativní a dokonale odráží sluneční světlo. Díky odolnosti vůči UV záření a vnějším podmínkám nevyžaduje speciální údržbu a své vlastnosti si zachovává velmi dlouho.

  • Ciferník - akrylové sklo PMMA - barva: černá
  • Barva ruce: stříbrná
  • PLOVOUCÍ MECHANISMUS QUARTZ - ULTRA TICHÝ
  • Celková velikost expozice: 55cm x 47cm
  • Rozměry: průměr samotného kotouče 22cm
Sammer
RingBlack

Specifické reference

Krásné hodiny na zeď 55CM...

628 Kč