Tiché nástěnné hodiny Lagos zelené 33 cm

727 Kč bez DPH
880 Kč
S DPH
LagosGreen

Moderní a klasický model hodin. Jeho zajímavá forma uchvátí každého, kdo se na něj podívá. Masivní unikátní dubové hodiny – každý kus je unikát. Zajímavě se hodí do každého klasického i moderního interiéru, nejsou to jen hodiny, ale také krásná dekorace vašeho obývacího pokoje, pokoje či kanceláře. Ideální jako dárek.

DŘEVĚNÉ NÁSTÍNNÉ HODINY

Jedinečné a moderní nástěnné hodiny. Jeho jednoduchost a krása uchvátí každého, kdo se na něj podívá. Masivní, jedinečné dubové hodiny – každý kus je jiný. Skvěle se hodí do každého interiéru, nejsou to jen hodiny, ale i krásná dekorace vašeho obývacího pokoje, pokoje či kanceláře. Ideální jako dárek. Každá kopie je zabalena v elegantní krabičce.

SPECIFIKACE:

Ciferník je vyroben ze dřeva s přírodní dubovou dýhovanou strukturou. Vyrobeno z pečlivě tříděného vysoce kvalitního materiálu. Hodiny jsou napuštěny přírodními vosky. Jedná se o jedinečný a originální interiérový doplněk

Dřevo je přírodní produkt, a jelikož je každý kus jedinečný, barva a kresba se mohou lišit od těch na fotografiích. Každý disk má jiný vzor vyzvánění.

  • Ciferník - přírodní DUB (dubová dýha)
  • Tipy: ŠEDÁ
  • Quartz strojek napájený AA baterií (standardní prstová) Ultra tichý
  • Netikající mechanismus (neslyšitelný)
  • Průměr ciferníku: 33,5 cm
  • Tloušťka ciferníku: 16 mm
Sammer
LagosGreen

Parametry

Průměr hodin
33 cm

Specifické reference

Tiché nástěnné hodiny Lagos...

880 Kč