Dřevěné rustikální nástěnné hodiny Solo 49 cm

1636 Kč bez DPH
1 980 Kč
S DPH
SoloWoodWhite50

Moderní a klasický model hodin. Jeho zajímavá forma uchvátí každého, kdo se na něj podívá. Masivní unikátní dubové hodiny – každý kus je unikát. Zajímavě se hodí do každého klasického i moderního interiéru, nejsou to jen hodiny, ale také krásná dekorace vašeho obývacího pokoje, pokoje či kanceláře. Ideální jako dárek.

DŘEVĚNÉ NÁSTÍNNÉ HODINY - DUB ŠTÍHLY BÍLÝ

Jedinečné a moderní nástěnné hodiny. Jeho jednoduchost a krása uchvátí každého, kdo se na něj podívá. Masivní, jedinečné dubové hodiny – každý kus je jiný. Skvěle se hodí do každého interiéru, nejsou to jen hodiny, ale i krásná dekorace vašeho obývacího pokoje, pokoje či kanceláře. Ideální jako dárek. Každá kopie je zabalena v elegantní krabičce.

SPECIFIKACE:

Nástěnné hodiny jsou vyrobeny z 3mm dubu a 10mm mdf, jsou masivní a propracované každým centimetrem. To mu dodává velmi elegantní a stylový charakter. Na druhé straně dřevěné hodiny, dnes tak módně a ochotně zvolené, odkazují na přírodu a skandinávský styl.

Dřevo je přírodní produkt a jelikož je každý kus jedinečný, barva a kresba se mohou lišit od fotografií. Každý strom je jiný. Každé hodiny jsou jedinečné a jedinečné.

  • Ciferník - přírodní DUB
  • Indexy - vysoký lesk - BÍLÁ barva
  • Barevné tipy - Černá
  • Quartz strojek napájený AA baterií (standardní prstová) Ultra tichý
  • Mechanismus bez efektu tikaní
  • Průměr ciferníku: 49 cm
Sammer
SoloWoodWhite50

Parametry

Průměr hodin
50 cm

Specifické reference

Dřevěné rustikální nástěnné...

1 980 Kč