Rustikální dubové nástěnné hodiny Aksel 59 cm

2165 Kč bez DPH
2 620 Kč
S DPH
AkselWood60cm

Moderní a klasický model hodin. Jeho zajímavá forma uchvátí každého, kdo se na něj podívá. Masivní unikátní dubové hodiny – každý kus je unikát. Zajímavě se hodí do každého klasického i moderního interiéru, nejsou to jen hodiny, ale také krásná dekorace vašeho obývacího pokoje, pokoje či kanceláře. Ideální jako dárek.

DŘEVĚNÉ NÁSTÍNNÉ HODINY Aksel Wood 59 CM

Dřevěné hodiny od renomované firmy ModernClock. Hodiny s číslicemi z akrylového skla ve vysokém lesku, svou jednoduchostí a krásou uchvátí každého, kdo se na ně podívá. Originální dekorace do obývacího pokoje, kanceláře, pěkný tip na dárek. Hodiny jsou zabaleny v elegantní krabičce.

SPECIFIKACE:

Nástěnné hodiny jsou vyrobeny z 3mm dubu a 10mm mdf, jsou masivní a propracované každým centimetrem. To mu dodává velmi elegantní a stylový charakter. Na druhé straně dřevěné hodiny, dnes tak módně a ochotně zvolené, odkazují na přírodu a skandinávský styl.

Dřevo je přírodní produkt a jelikož je každý kus jedinečný, barva a kresba se mohou lišit od fotografií. Každý strom je jiný. Každé hodiny jsou jedinečné a jedinečné.

  • Ciferník - přírodní DUB
  • Indexy - vysoký lesk - černá.Čísla - šedý kámen, opasek - stříbrné zrcadlo
  • Barevné tipy - Černá
  • Quartz strojek napájený AA baterií (standardní prstová) Ultra tichý
  • Mechanismus bez efektu tikaní
  • Průměr ciferníku: 59 cm
Sammer
AkselWood60cm

Parametry

Průměr hodin
60 cm

Specifické reference

Rustikální dubové nástěnné...

2 620 Kč